Hjälp oss fira det ödmjuka bilbatteriet på Charge Your Car Day!

Det är lätt att glömma hur hårt ditt bilbatteri måste jobba för att hålla din bil igång, så Charge Your Car Day är här för att påminna oss alla om att vi verkligen måste ta hand om det. Så ge ditt batteri lite välförtjänt uppskattning genom att ta fram laddaren och se till att det är i toppskick. 

För när batteriet fungerar som bäst kan du vara säker på att din bil är redo att åka, precis när du är.

  • Charge your car day: en dag tillägnad för att ge ditt bilbatteri den uppskattning det förtjänar.
  • Följ laddningens ABC: Always Be Charging
  • Regelbunden laddning innebär att ditt batteri kan hålla längre.
  • Ett hälsosamt batteri ger dig mindre bekymmer och du kan spara pengar.
  • Gör Charge Your Car Day till starten av en regelbunden laddnings- och underhållsrutin för att hålla dina batterier i toppskick, så att dina fordon är redo att åka precis när du behöver dem.

  

  

Ditt batteri är det bankande hjärtat i din bil. Och precis som hos oss människor, om du inte tar hand om det, kan problemen komma framöver. Så årets Charge Your Car Day-tema är "Love your Battery". 

Ditt batteri har mycket hårt arbete att göra i dessa dagar, och oavsett om du har ett el-, hybrid- eller bränsledrivet fordon kan det bli urladdat mycket snabbt. Så på Charge Your Car Day, låt oss ge ditt bilbatteri lite kärlek och visa det att du bryr dig.

För om du tar hand om ditt batteri kommer det att ta hand om dig! 

BatteryCharging_PageTopImage_1441x500px.jpg


Batterikunskap


Varför ladda?

Det är lätt att glömma bort hur hårt ditt bilbatteri måste jobba! Här tittar vi på de förändrade kraven som fordonstekniken ställer på batteriet, varför det är viktigt att ladda ditt bilbatteri regelbundet och vad som händer om du inte gör det!
 EV-laddning

En grundläggande introduktion till EV-laddning där man tittar på EV-temer, hur man laddar en elbil och hur man maximerar batteriets effektivitet.
 Litium jämfört med blysyra

Litiumbatterier behöver en annan metod för laddning jämfört med blybatterier. Ta reda på varför och hur du tar hand om litiumbatterier för att maximera prestandan och förlänga batteriets livslängd.
 

Banner_PressRelease_1655x500px.jpg